O podjetju

Podjetje KONAL d.o.o. je družinsko podjetje, ki je na trgu več kot 10 let. Ukvarja se s predelavo in konzerviranjem zelenjave. Asortiman zajema uloženo zelenjavo; rdeči radič, artičoke, mešane gozdne gobe, suhe paradižnike, šampinjone in zadnja leta tartufato. Izbrane izdelke lahko uporabimo pri pripravi uravnoteženega obroka v skladu z načeli zdrave mediteranske prehrane. Nekateri proizvodi so pripravljeni po tradicionalnih recepturah naših babic in ročno polnjeni v steklene vaze.  Proizvodi pod blagovno znamko ORGO sodijo med butične izdelke, ker so kvalitetni in izdelani obrtniško z vso pozornostjo na dobrih surovinah in visoki strokovni izdelavi.

Vsi izdelki in dodatki so pridelani in pripravljeni v skladu z normativi in načeli EU, ne vsebujejo mononatrijevega glutamata in potencialno alergenih sestavin ter so brez GSO. Posebno pozornost namenjajo tudi embalaži, ki  v skladu s trajnostnimi načeli izpolnjuje ekološke standarde in skrbi za ohranjanje narave.

Prodaja ORGO izdelkov je usmerjena predvsem na italijanski trg, kjer je konkurenca v živilstvu zelo velika in se moraš za obstoj dokazovati z visoko kakovostjo.